Motýlku

Motýlku

Anotace: Jen si tak hrát

Motýlku, mole maličký
přileť do mojí ručičky
budu se s tebou mazlit v celku
sekundu jednu nebo dvě
křidélka pohladím lehounce
a třeba i líbnu na hlavě
povím ti něžně, běž už spinkat
a přitisknu k tobě z lásky tvář
pak poznáš možná, mole můj,
že jsem já byla pouhý lhář
dnes nesníš po sametu ve skříni,
dnes jsi jen vzpomínka
jak ses ukrýval celý týden
ve skříni u mého ramínka.
Motýle, mole maličký
pověz, kde jsou tvé larvičky,
budu jim nosit vůni heřmánku
a kolébat je do spánku.
Motýle, mole – setřu jen prach.
Autor jaroslava anna, 20.11.2009
Přečteno 255x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vtipné... :-) píšu 1*

01.12.2009 10:15:00 | Agatka

...miloučké,ale na radu Květky nedej :)

21.11.2009 18:11:00 | WAYWARD

...a pak si s molem "zatleskat",,,

20.11.2009 09:48:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí