Hvězda Zuben Elacrab..

Hvězda Zuben Elacrab..

Anotace: .. Gamma Librae

Všechny touhy jedním směrem
soustředil jsem ke hvězdám
kvůli nim se nepoperem
že ne? půjdu k nim zas sám

někdo slzí u koukátka
hledě v noci do skélek
a já ztrácím slz pozlátka
(kdo ví, jsou spíš padělek)

když odlétám o půlnoci
- včera, dnes i nazítřek
touhy z hlavy chci vytlouci
vrážím do hvězd (kdo by řek?)

do Elacrab v souhvězdí Vah
naboural jsem, řekla - stůj!
krasobruslař vod Mléčných drah
líbíš se mi.. budeš můj
Autor Petbab, 20.11.2009
Přečteno 360x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Mišiačik, Sýkorka07, padající do neznáma, bejbyyyy, Churry, Agniezka, Květka Š., Nebechodec, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rešpekt pred Vami, pretože píšete v češtine rovnako dobre ako v slovenčine:-)

22.11.2009 13:34:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí