Ten

Ten

Anotace: ...

Šlapal jsem dlouho,
šlapal jsem ve dne,
vracel se poutno,
vracel se v lese,
strach ve mně tížil,
strach z noci temné,
já věděl, on plížil,
ruce táh ke mně.
Leží už v posteli,
moje tvář snědá,
zakrývá peřinou,
touha buď slabá.
Ucho chytá krok, dva, tři,
oči to nevidí,
ruka čte z duše té,
srdce vpich ucítí,
úsměv se zalekne,
motlitbu vypustí,
to né duch jde ke mně,
mé tělo se blíží.
Autor boruvka, 20.11.2009
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí