Psáno s bolestí v srdci

Psáno s bolestí v srdci

Anotace: Mnozí z těch, co zemřeli, by zasluhovali žít. Mnozí z těch, co žijí, by zasloužili zemřít.

Myslíš, že to takhle skončí?
Že prostě odejdeš a my půjdem dál?
Možná to dělám jen horší,
když pocit mám, že ještě nemohu se smát,

že mi ta událost vzala půdu pod nohama,
a polštář zpod hlavy,
třeba se zabývám zbytečnýma problémama,
třeba by stačila jen trocha snahy.

Já už ale nemám sílu dál se snažit,
dál všem říkat, že všechno bude fajn.
A nechci dál ostatním náladu kazit,
život je kurva, to už znám ...

a nevěřím ve spravedlnost
a nevěřím ani v náhodu

ty jsi měl zůstat, ty jsi měl žít
__________________________________slyšíš?
Autor barking bitch, 20.11.2009
Přečteno 312x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, Lioness, harmony, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten pocit beznaděje znám...ještě po víc než půlroce a stále se objevuje...a nikdy nezmizí úplně.
pěkné verše

20.11.2009 18:28:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí