O létání, hlubinách a kolech

O létání, hlubinách a kolech

Anotace: ..ohnivé bouři a JF.

Nemajíce na chleba zpíváme
nemajíce hadí oči slyšíme
žebráci vodních hladin
jsme jen nehody vtipné
neschopni Vám říci svý ne.

Na místě tak nehostinném
jsem Tleskači tajemný Em
houpám se na zvonech Jakuba
uštědříš mi živote tvrdou lekci?
Jsi záhadou uvnitř ježka v kleci.
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, susana načeva, Markéta G., J.U. Ray, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí