ÚTĚCHA

ÚTĚCHA

Anotace: o tom, kde je možno nalézt útěchu...

Vysoko na obloze
když nebe slzy neroní
a slunce se schová za hory
jsou vidět hvězdy zářící
tiše tě světlem konejšící

tam vysoko na obloze
tam já hledám útěchu
když nic jiného mi nezbývá

snad tam vysoko najdu něco
co mě tiše pohladí
po srdci
a možná i po tváři
Autor elfik0024, 20.11.2009
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Kapka, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí