PODZIM

PODZIM

Anotace: Zamyšlení nad podzimem

Sbírka: Různé

PODZIM

Nevím,jestli je vám milo,
že slunce už tak nepálí.
Možná máte rádi bílo,
to mě ovšem nebaví.

Rozhlížím se po kraji
a co tam vidím?
Stromy už se svlékají,
je tu zkrátka podzim.

Venku je sychravo.
taky brzy tma,
nevidím už na bláto,
jsme tu jen my dva.

Stojíme spolu pod stromem,
do těla se nám vkrádá chlad.
Pojď domů, ať se zahřejem
jseš přece kamarád.
Autor Bomejka, 21.11.2009
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: Linzerka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dnes tu podzim
vidět není
dnes je v mlze
zahalený...

21.11.2009 10:08:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí