Vražda

Vražda

Anotace: ...

Vražda se stala
a já ji viděla,
srdce mi krvácí
a nikde záchrana,
volat o pomoc má mysl chtěla,
vzývat své múzy,
po tomhle toužila.
Múzy však nepřišly,
přišel ďábel v plášti,
kosou mě opísal,
mé city vraždil.
Tak zabil vjemy ve mně,
vděčná bych byla,
kdyby skryl cestu ke mně.
Vyšlo mi ze srdce jen prosté „ach, ach“,
vzlyk se mi narodil,
myšlenky zahnal.
Růžová se tají,
černá se směje,
bílou bych si přála,
slavík už nepěje.
Kámen se zvedá
a dech mi schází,
vrací se bída,
naděj mi platí.
Autor boruvka, 21.11.2009
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Petbab, Quigleika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé :) a taky koukám, že sem měla tu čest tohle dílko číst jako první :)

21.11.2009 10:42:00 | Dullsinea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí