Piková královna

Piková královna

Anotace: jako dík a omluva mému králi zlodějů koní

Rachot, smích a kouř
Pláč, křik a alkohol
ulepené, špinavé, ohmatané
na dřevěných stolech mezi půllitry
rozházené karty

Smíchem si volá výherce
zvrácené, hříšné soutěže
Koketní výrazy, pohyby pánví
Má jich dost – a karty se rozdávají.

Kdo vyhraje?

Úlisné pohledy, touha a chtíč
a její smích – když si zahrává
s živými loutkami
svázanými vlastními sexuálními choutkami.

Na koho sází Piková královna?

Náhodný dotyk kárového janka
pikové eso nese další rundu
blonďatý listový král a sliby plný vizí
Včas Piková královna z oblaku mizí.

Najdou ji?

Když nejde o sex, nejde o nic
pánové zapíjejí a pijí dál
Pikovou královnu najdou, zmzlou venku
za průsvitnou halenkou, pod ňadry, srdcový král
Autor vende, 21.11.2009
Přečteno 452x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Našla jsem i místa a obraty, které se mi líbí, včetně vetkané myšlenky lidského života... a za to tip.

21.11.2009 19:02:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí