Časy se mění

Časy se mění

Už slunce nebude hřát
jako dřív
už nesmyje déšť žádný hřích
už duhou neprojdou se barvy
a podzim zešedne v mramoru

tak, jako dým ze svíček
pohlédnem nevinně nahoru

a spatříme...

tanec hvězdných radostí
a hřejivé vzpomínky
v povadlých květinách
tmou plajících za svitu Měsíce...

Vzpomínám,

i když nejsou jich tisíce...
Autor padající do neznáma, 21.11.2009
Přečteno 262x
Tipy 19
Poslední tipující: Elisha, Radek.oslov.Šafárik, enigman, Lenullinka, zlomený a nanicovatý -__-, jedam, bejbyyyy, Bíša, labuť, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzpomínky jsou součástí života.

02.01.2010 14:34:00 | Elisha

krásně napsané

28.11.2009 16:17:00 | Radek.oslov.Šafárik

Vzpomínky nikdy nezhasnou...

21.11.2009 19:08:00 | labuť

Měsíc mlčí.. mlčí moudře.. když mu čtu poezii umí poslouchat

21.11.2009 18:33:00 | Petbab

Nádherně napsáno ST.

21.11.2009 17:49:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí