Život s...

Život s...

Anotace: Život s má mnoho možností i jednu..

Život s barvami,zpívá si v cizím pokoji
Slova se prolínají,rty mlčí jsou rudé jako jahody
Kouř se třpytí,zpívá mu, na přání

Vlak občas nestaví,potají se do vlčích máků dostaví
Srdce jako na dlani,hlídáš nebe jaký plamen se roztaví
Každý knoflík barevný, smích ulicemi se rozezní


Hodiny jsou kouzelné,občas se zastaví
Ranní nesmělost,kreslí pihy na její nos
Možná chodí bosa a pije espreso někde v rohu

Občas je všude samé ticho
Cítí jak stopař ji sleduje
Po laně chodí a možná experimentuje


Cítí jen chvění ,nejhlubší místo nemá jen temnotu
Proti větru,proti proudu zastaví se na chvíli
Prohlíží si tyhle dlaně,vůně ta je všude


Na chvíli se přiblíží,pokradmu ji do vlasů políbí
Zrcadlo a jedny zrcadlovky,rozladěnost struny
Nekonečná stanice a v dálce svítí opět slunce


S přivřenými víčky,kapka rosy padá na ně
S Požitkářským citem pro komiks,bez stereotypu
Život s.. je nekonečno
Co proměnuje barvy listí a aleje
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 21.11.2009
Přečteno 326x
Tipy 13
Poslední tipující: susana načeva, PANGÁSIUS, její alter ego, Zefi, Radek.oslov.Šafárik, Boudicca, bejbyyyy, enigman, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život s tvými slovy na obrazovce...

05.12.2009 21:34:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí