Osmdesátápátá

Osmdesátápátá

Budu doufat,
že tu se mnou
vážně jsi.
Že se mi nezdáš,
stejně jako tisíckrát předtím,
když jsi byla
ještě vzpomínkou
ve tmě
za zavřenými víčky.
Že nejsi
jen další představou
a že všechno
z dnečního noci
pokryté tmou
je skutečné.
I stíny z ulice,
co ti tančí po těle
stejně jako moje prsty.
Snad jen ne
tak bázlivě
a nesměle
a na konečcích
s lehkou obavou,
že bys mohla zmizet
a navždycky splynout
s noční oblohou
Přečteno 320x
Tipy 13
Poslední tipující: anaH, Nussichoco, Angee, Stoneman, Mbonita, Andělskými perutěmi chráněna, jedam, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...krásné...:)

22.11.2009 23:31:00 | Juliete

Co je doopravdy?
Pocit?

22.11.2009 19:18:00 | Stoneman

jednoduchá, milá, hezká .)

21.11.2009 23:45:00 | Andělskými perutěmi chráněna

A krásná...

21.11.2009 22:22:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí