Jen běžet stále dál...

Jen běžet stále dál...

Anotace: zkuste někdy utéct od všech problémů...

Bílí šat za ní vlaje. Vypadá jak nevěsta.
Běží dál, hlavně pryč, cesta necesta.
Bosé nohy zedřené a krvácí.
Toho si nevšímá, zrak odvrací.
Jen pořád běží. Přes slzy nevidí.
Vždyť ona nežije, jen všem závidí.
Sotva popadá dech. Kašel ji dusí.
Ještě stále běžet, jediné, co musí.
Utéci od všeho, až kamsi do ráje.
Jestli se zastaví potuchy nemaje.
Jen běží a běží, stále pryč.
Náhle ji zastavil cizí chtíč.
Chtíč andělů, kteří berou ji k sobě.
Vyčerpaná upadá, odpočne si v hrobě.
Autor Ezra, 22.11.2009
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: CORONATION, Kelyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí