U ohně

U ohně

Anotace: ...

Kolik toho času máme
všichni si u ohně zazpíváme
kapky slzí nám po tváři tečou
kolik toho času máme
když vteřiny se vlečou
husí kůže nám naskočí
když projede další vlak
a jízdenku chce vidět jen průvodčí
pak srdce bušíc po stopách
věří, že se smysl vytrácí
všichni sou vlezlí chytráci
co schytají kousek tvěho hněvu
a vše se vrací k ohni a zpěvu
k času, kterého máme...
Ještě jedna píseń zbývá
tak si zazpíváme...
Autor Hmota, 22.11.2009
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí