Dítě se sekerou v hlavě

Dítě se sekerou v hlavě

Anotace: Našel jsem obraz v trávě, dítě se sekerou...

Miloval jsem se v trávě
s dítětem se sekerou v hlavě
a v kruhu okolo seděli mrtví psi
na žluté trumpety troubili

průsvitné stromy rostoucí z purpurovýh řek
vytesávají do skal své svědectví
aby ti kteří příjdou
nemuseli začínat úplně od začátku

Zelení psi štěkali po stovkách
zabíjel jsem je sekerou haf, haf, haf
až zbyly jenom dva
pak přišla modrých psů armáda

a začali tančit spolu

Dítěti se sekerou v hlavě z očí sálaly plameny
a podpalovali ty modré psi
kteří jak ohnivé koule či komety
okolo nás pak běhali

my milovali jsme se v povzdáli
a hrůzy kolem nás nás nezajímali
pak hořící psi jsme do dutin stromů házely
a vše podpalovali, tvoříc hořící peklo

země se bortila pod nohama
do hajzlu už s těma tygrama
samopalama jsme štěkali a do komor jsme je vehnali
pak přiletěli černé vrány a výkaly nas zasypaly

surrealistické divadlo se začne hrát
až bída s lůzou začne obcovat
Autor Robby Hartmann, 22.11.2009
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: Zpátky
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musím se přiznat, že mě to pobavilo, ačkoliv to asi nebyl záměr.

30.12.2009 11:00:00 | Zpátky

Já mám takový pocit že jsi ty,jako malý, dostal něčím pěkně po hlavě..:-)

21.12.2009 10:01:00 | Weylin

Drsný začátek mne odradil od pokračování ve čtení....omlouvám se...

22.11.2009 11:54:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí