Štěstí

Štěstí

Anotace: Potkalo mě, vrátilo se! Už ho nikomu nedám :)

Tak a teď zase jím sušenky, piju čaj
Cítím se, jako kdyby byl právě máj
Je to divné, ale chci pít červenou kávu
A utrhnout si krásná pera pávů.

Víš, já mám velkou radost
Vlastně nemám jí nikdy dost
Jsi moje sluníčko, které září i v noci
Nosíš štěstí, jak na jižní svět ptáci.

Nech všech trápení, já už Tě nedám
Do dlaní čistou studánku ti podám
Máš ji u mě a též spoustu vonných květů
Pojď, půjdeme se ukázat světu.

Já jsem lepší kamarádku neviděl
Leonardo da Vinci nad Tvou tváří bděl
A zkusil malovat tolik štěstí
Aby se povedlo, se zaťatou pěstí.

Ono může být i štěstíčko sebemenší
Tvůj adventní věnec mi budoucnost věští
Že už Tě nikdy, nikdy neopustím
Třeba i jednu slzu z oka pustím.

Možná, tyto řádky jsou poněkud drsné
Tak podívej, svítá, lampa už zase hasne
Mám tu den, černou kávu a Tebe
Štěstíčko, mám už srdce zalepené.
Autor Zasněný básník, 22.11.2009
Přečteno 328x
Tipy 11
Poslední tipující: Vlk v rouše, padající do neznáma, Quigleika, majdik 2, Dev_LATea_princess, Danik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojo moc se Ti povedla :) jen tak dál :)

24.11.2009 22:00:00 | majdik 2

Vážně nádhernýýý :o)

22.11.2009 19:05:00 | Danik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí