VYSVLEČENÁ NAHOTA

VYSVLEČENÁ NAHOTA

Anotace: /Nejde o erotiku,to se může jenom zdát/

Vysvlečená nahota
pravdy jenom půl
odemčená zahrada
neprostřený stůl
kočka která strádá
myšlenka neoděná
řekne:NO TAK STŮJ,
ten stín je TVŮJ

Vysvlečená samota
z dopisu jen otazník?
možná,chtěl říct ti
láska je jen kouzelník
řekne a je pryč
pak zmizí
poslední naděje
co jen lidi spaluje
jako láska bez zavoje
voní něžností
nejsou možnosti
mlčíš jako Eva z raje
jablko je kyselé
a jen to slunce Veselé
VYSVLEČENÁ NAHOTA
VYSVLEČENÁ SAMOTA.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 22.11.2009
Přečteno 294x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, trenérka, Bíša, Mbonita, Kubino 2, nejsembásník, hašlerka, labuť, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když chybí odvaha,
odhodit masky,
brzy si v pasti...-(

22.11.2009 19:10:00 | trenérka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí