Sváteční oběd

Sváteční oběd

Anotace: ***

Sváteční oběd. Neděle.
Bratr mě baví oplzlými vtípky
Mráz mi běhá po těle
Nenávidím všechny takový týpky
Kéž by mu jednou zaskočila kost
A on by se začal dusit.
Bože vím je to ubohost
O tohle Tě prosit…
… ale jeho smích mě irituje
co teprve jeho gesta?
Kdo se nad mým životem slituje
a jeho jako-li ztrestá ?
Autor Edmond Kadad, 22.11.2009
Přečteno 209x
Tipy 2
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí