Jakoby v kruhu...

Jakoby v kruhu...

Anotace: nevím možná je to láska zklamání, ale zklamaná nejsem, jen se bojím toho dne, kdy si přestaneme úplně rozumnět, nebo Tebe ztratit lásko, tak ztratim kus sebe samotné :(

Tys vykročil směrem vpřed
a já se zastavila,
jen na vteřinu.

Chtěla jsem tím,
tak dokázat
svou nevinu.

Tvé stopy jsou přerušeny,
jakoby je rychle pokryl sníh,
nebo zavál vítr pouště.

A nebo možná
rozpustili se v kapkách
deště.

Vracím se,
jakoby v kruhu
a Ty pořád neodpovídáš.

A já stále doufám,
že mě také
hledáš.
Autor Labanda, 22.11.2009
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: divoska_jaja, Kapka, Maura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí