Nic víc od tebe nežádám

Nic víc od tebe nežádám

Anotace: Inspirace jedním klučinou

Prosím, už nemluv o temnotě
a zkusíš-li na ni vzpomenout, zachráním Tě.
Neboj, jsem tady s Tebou
a Tvé slzy nechám, ať nadobro uschnou.
Slovy Tě budu utěšovat
a něžným pohledem se na Tebe dívat.
Budu Tě provázet dalekou cestou,
ale nikdy nevezmu svobodu Tvou.

Dovol mi být Tvým úkrytem,
Tvou ulitou, odvedu Tě cestou dalekou.
Dovol mi být Tvým světlem,
Tvé obavy odvedu hlubokou tmou.

Dovol, ať Ti ukážu, že
život není špatnou hrou.
Dovol, abych Tě vyvedla ze
samoty, kde jsi hledal spásu.
Dovol mi říct, že mě potřebuješ
vedle sebe tady i tam, kam půjdeš.
Autor padlý anděl, 22.11.2009
Přečteno 497x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zní mi to hodně upřímně a to je moc dobře.

22.11.2009 19:26:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí