Pro Césara

Pro Césara

Anotace: Tahle básnička je pro koně, který už není mezi námi, ale v mém srdci žije pořád..

Běž tam kde hradby hor jako štít střeží svět,
kde žije se snad líp.
Kde vzduch voní jejich tělem,
kde nezápasí se s nepřítelem.
Kde jsou si všichni rovni,
tam pohleď do očí koni.
Stvoření plné krásy a energie,
v nich srdce jak zvon bije.
Snaž se s ním jedno být,
s ním můžeš o neskutečném snít.
Tak sedni mu na hřbet a odcválej dál,
s ním nemusíš se ničeho bát.
Autor sabisa, 22.11.2009
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vítej na Literu :-)

22.11.2009 19:52:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí