Se známými se nebrečí

Se známými se nebrečí

Anotace: Když máš jen spoustu známých, a žádé přátele, nemáš nikoho...

Netrap se, netrap, radši se směj!
A když ne, otoč se a s pánem bohem se měj!
Neseď s námi, pokud nezpíváš,
a bacha na to, jak nás nazýváš!
Nejsme tví přátelé, na to pozor,
jsme tví známí, žádný dozor!
Pij, dokud můžeš, ale když přeženeš,
nevíme, jak se domů dostaneš,
my ti nepomůžem,
vždyť, co s tebou zmůžem?
No tak proč za námi chodíš s pláčem?
Ten nás nezajimá!
Jdi za někým, koho tvůj osud jímá,
pokud někdo takový, na světě zbývá.
A i kdyby ne, co je nám do toho?
Autor Juliete, 22.11.2009
Přečteno 308x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, susana načeva, no.signal, hašlerka, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Zasr. romantik, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jsi s ním pěkně zametla ...

23.11.2009 12:45:00 | Zasr. romantik

no no ... jo

23.11.2009 01:59:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí