Děvko!

Děvko!

Anotace: Hnusnej zážitek, hnusná, básnička! Všechno pravda! Ta báseň není o Lidech je to prostě báseň

Bolí ja řezná rána krvavá,
když od sebe jdou kolena.
Prudkými pohyby,
trhaj se žíly.
Zlomená děvka bez kázně a síly.

Utekla do pekel snad za tou vidinou,
že práce její bude jen malinkou skulinou.
Mezi hromadou špíny,
svalila se na koberec,
,,Teď se svleč!" zhodnotil své síly.
Klekni a dělej to co umíš,
nikdy´s to neviděla to, ale čumíš?

A pak, když krev po podlaze tekla,
ocel jako by,
sama v ruce změkla..
Nůžky se válely opodál,
chvíli chtěla být o krok dál.
Ukázat chlapovy, že není silnější..
Objetí ženské je jí teď milejší...
Autor Scream Silence, 22.11.2009
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí