Neznám Tě

Neznám Tě

Anotace: Tobě...

Neznám Tě
a přesto cítím,jako bych Tě znala.
Nevím nic
a přesto se mi zdá,jako bych věděla
Nemiluju
a přesto mám srdce plné lásky
Neroním slzy
a stejně mám od pláče kolem očí vrásky
Neusmál ses
a přesto svým smíchem pohladil mou duši
Nepodíval ses
a přesto jsi řek,jak mi to sluší.
Neděláme nic
a přesto jakoby se dělo
Neodešels
a stejně se mi srdce úzkostí chvělo
Nemilovals a já nemilovala.
Znám Tě,jako bych Tě dlouho znala
dívám se a ty se díváš
promluvil jsi a i já promluvila
líbám Tě a Ty mě líbáš...

...a najednou už vím,odkud Tě znám...
Autor Čarodějka911, 22.11.2009
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Běžec, vodnař, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stačí si vzpomenout...

23.11.2009 13:42:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí