FUTURISTICKÁ

FUTURISTICKÁ

Anotace: P.S.:Netušil je jeden gymnasticky trener

Netušil netušil,
že nic netuší.
Ale pak vytušil,
Že je Netušil.

Nic netušící,
že vytušil,
že je Netušil,
tuší jen, že je spící.

Však nikdo netuší,
že nic netuší,
když spí....
Jen Netušil.....

Člověk vytušil,
jen to co vidí,
ale Netušil
i to co vysní.

Tušení je přínosem
a život je bytí.
Má to však jen spiderman.
Tuší i co nevidí....

Tušíc jen,
co vytuším.
Netušil bych...
Autor Peky, 27.11.2005
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to je masakr :D:D já su zmatený jak po kolotoči a vínku,nebo spíš naopak :D:D dobrýýý !

27.11.2005 20:23:00 | sköld

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí