Sebevražda

Sebevražda

Anotace: Jeden můj kamarád chtěl udělat chybu a já sem neveděla jak jinak mu mam říci aby ji neudělal tak sem slozila basničku ení nic moc ale na to že sem ju skladala sama tak celkem jde tak doufám že kamarád názor změní :-)

Prosím nedělej to,
mám tě moc ráda,
nepřežila bych to,
zde je zadda pro kamaráda.
*
Nech život plout,
nikdo ho nemá lehký,
až budeš na konci uvidíš duchy,
a budeš s nimi dále plout.
*
Tak prosím nezrychluj,
nech čas pomalu odbíjet,
zatím ve svém životě pluj,
a nenech se snadno vybíjet.
*
Až nastane čas,
poznáš to,
přijdeš tam včas,
nezapomeneš na to.
*
Co víc bych ti mohla říci,
jen to co ti řeknou všichni,
budeš nám moc chybět přeci,
tak naposledy vydechni.
*
Tak vydechni a vzpomeň na nás,
co všechno jsi měl v nás,
tak proč jsi to chtěl udělat,
asi si jen život podělat.
*
Vzpamatuj se člověče,
co ti za to stojí,
netrap se tím věčně,
život se ti s jiným spojí.
*
Uvidíš že bys už neudělal,
tuto osudovou chybu,
vše by sis tím podělal,
udělal jsi na nás jen bu bu bu.
Autor majdik 2, 23.11.2009
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: sondulacek, Boudicca, Petbab
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak nwm esi pomohla, jako on si ju asi este nepřečetl ale tak podle toho jak se s ním bavím tak začíná být zase ok :)

23.11.2009 19:09:00 | majdik 2

...tak doufám,že tu chybu neudělal,a že tvoje básnička pomohla

23.11.2009 19:00:00 | sondulacek

děkuju :-)

23.11.2009 14:56:00 | majdik 2

báječná báseň od správné dívky

23.11.2009 08:02:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí