krásnozvláštny svet..

krásnozvláštny svet..

Anotace: ..hm..

svet je krásny,
občas je zvláštny,
svet patrí zlým,
tak vyrovnaj sa tým.
zázraky sú vypredane,
čo nás čaká je dávno dane,
čo sa stane,ak mám prázdne dlane?
..nechcem už platiť,krute dane..

svet je zvláštny,
občas je krásny,
svet patrí zlým,
tak vyrovnaj sa s tým.
no kým sme spolu,
kým sme dvaja,
kým máme svet,ktorý nás spája,
prekoname všetky náhody..
Autor bejbyyyy, 23.11.2009
Přečteno 323x
Tipy 20
Poslední tipující: Holis, WAYWARD, Churry, Juraj Hrom, jedam, Psavec, PrinceznaHeliovýchbalonků, hašlerka, Bíša, enigman, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

30.12.2009 12:09:00 | WAYWARD

supertip!

24.11.2009 09:08:00 | Acham

někdy i dobrým...

23.11.2009 13:58:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí