Třídní sraz

Třídní sraz

Anotace: ...s křížkem po funuse :-)

Sbírka: Třesky plesky

Na sraz ze střední
jako za starých časů
přišla Iva poslední
dorazila také Klára
nechyběla ani Bára

Při líčení životních nezdarů
přeskočilo pár jisker
v kouřovém oparu
zmizelo jejich povýšení
jsou z nich ženy
a po zamyšlení
přepadla mě touha
k milování

Jenže ouha

nejste k mání

nejste slečny
…nýbrž paní…
Autor Matty09, 23.11.2009
Přečteno 364x
Tipy 8
Poslední tipující: Quigleika, Lioness, Květka Š., Sidonie89, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí