Danielka

Danielka

Anotace: tak ta je o jedný mý spolužačce jako nwm co dál dodat prostě to na nu sedí a jinak s tou basničkou mi pomáhal jeden hafo kamoš tak dyžtak napište svuj pocit z toho jinak dyžtak napište co bych k tomu mohla připsat za rýmy předem diky hojte a bavte se :)

Danielka

S Danielou je to peklo,
hodně hnisu z ní teklo,
Daniela ta mě sere,
hadry ty si nevypere.
*
Matku tu má chlupatou,
snad možná i špekatou,
jednou bude chlupatá,
jako Hagrid vousatá.
*
S matkou pořád buzerují,
sami sebe si pochvalují,
každý jenom nasere,
kamarádství si posere.
*
Vypadá jak cigánka,
její matka tyranka,
vlas má samou veš,
za chvíli bude míti pleš.
*
Danela to je šprt,
ví kdo si kde prd,
ona newí co je mrd,
hodně lidí jí přeje smrt.
*
Šprtání, šprtání
jen přátelé zahání
šprtání, šprtání,
je zlééééé.
xD
Danieli třikrát sláva,
protože je velká kráva,
nasere nám do záchoda,
nespláchne tam ani hovna...
*
Autor majdik 2, 23.11.2009
Přečteno 276x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí