Tajemství

Tajemství

Anotace: ...důouho jsem tu nebyla,pokouším se ted o psaní textů na písniřky,tak sem dám jednu jen tak na kritiku,slibuji,že vše brzy napravím....

Tajemství
1.Poslouchejte velmi tiše.pošeptám to potichu.
at to nikdo neuslyší,že si žiju v přepychu.
Nikde není živá duše.zpěv ptáků mě nebudí,
to je moje tajemství,já se tam sám nenudím.


Ref:Řeka teče,voda zpívá,
slunce udá správný směr,
bez mapy a bez kompasu,
čas tu hraje vždycky fér.


2.Uzamčený na petlici,tenhleten svůj mamon mám,
když mám prázdnou prkenici,lelky si tu nachytám.
Od rána až do večera,toulám se tu pěkně bos,
chytám ryby u jezera,nad hlavou mi zpívá kos.


Ref:Řeka teče....


3.Řeknu vám to ještě jednou,at to nikdo neslyší,
znám je jedno malé město,mému srdci nejbližší.
Ač jsem tu sám sobě králem,nemám žádný poddaný,
v tomhle městě =Fantazie,mám svůj poklad schovaný.


Ref:Řeka teče...


4.Nastupte si velmi rychle,at doma nikdo nesedí,
když se vám tu bude líbit,můžou z nás být sousedi.
Splnte si svá tajní přání,kdopak by se vlka bál,
nečekejte na pozvání=Fantazie žije dál
Autor sondulacek, 23.11.2009
Přečteno 335x
Tipy 13
Poslední tipující: susana načeva, enigman, labuť, hašlerka, Bíša, s.e.n, Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bublá...

23.11.2009 23:40:00 | enigman

I melodie se mi v hlavě rozcinkala...

23.11.2009 21:47:00 | labuť

To bude hezká písnička-jen dlouhá na naučení.
Ráda bych ji slyšela.

23.11.2009 19:59:00 | s.e.n

docela jsem si do rytmu zabroukala...

23.11.2009 18:06:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí