Vrah

Vrah

Anotace: aneb včera mi jeblo

Beze jména bloudí světem,
hledá si svou naději.
Pomstu nese svým obětem,
ty chcou zemřít rychleji.

Jemným tahem vychutnává
mučení svých objetí.
Z jejich křiku neudrží
ni své slzy dojetí.

Nebojte se všedních zbraní,
ty vás jenom zabijí.
Před ním vás nic neochrání,
slabé duše nežijí.

Pohlédne vám do očí,
vycítí váš strach.
Ten ve svůj prospěch otočí,
je sadistický vrah.

Vidličkou vám vyjme oči,
pohledem je vychutná,
do omáčky je namočí,
svými ústy ochutná.

Využije slabost vaši,
to je to co rozpozná.
Z psychiky nadělá kaši,
Vlastní syn vás nepozná.

Řekněte mi,kdo chce nyní
stát se jeho obětí.
kolikpak že dnešních lidí
zná se s vrahem století?

Nikdo z živých nyní nezná
jeho pravou podobu.
Ti co kdysi měli možnost,
vzali si to do hrobu.
Autor Neznalý n-., 23.11.2009
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uctiví páni tihleti vrazi bývají, to mi věř, mám denně tu čest.Jak říkám já, nikdy nevíš, kdo ti popřeje hezký den a dá přednost ve dveřích.

23.11.2009 18:20:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí