Den,jeden za druhým

Den,jeden za druhým

Anotace: hodně nečitelná nálada

Všechno jen z oslích
hloupostí
a platí do skonání světa,
ráno, můj věčný nepřítel
chechlá se s hubou
dokořán,
že už je se mnou veta.
Pak nohy podrazí mi.

Hned poledne je pryč,
tak honím čas a nestíhám,
čas mně zas honí
a dostihne.
Jsem to já, kdo slzy roní.


Večer ten rozevře
jen staré rány
a znechutí mi zbytek dne.
Pak půlnoc,
sny příjemné
jsou na chvíli mi dány,
s rozbřeskem
se nebe otevře,
po zlatém dešti
hrubý smích,
prst napřažen
a motto ohnivé.

,,Víc nemáš nárok.MARŠ!''
Autor stravla, 23.11.2009
Přečteno 265x
Tipy 17
Poslední tipující: Kapka, NikitaNikaT., Juraj Hrom, labuť, Květka Š., hašlerka, mamina, Mbonita, Bíša, sondulacek, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co na totok dílko řéct... mlčky pročítám znova...

29.11.2009 19:21:00 | NikitaNikaT.

Marš za víťazstvom.
pekné slová
-st

25.11.2009 20:56:00 | Juraj Hrom

Nálada je hodně čitelná, ale snad dnes po ránu je i líp!

24.11.2009 07:17:00 | labuť

krásně vypsaná nálada, břitce a nekompromisně..ST!

23.11.2009 21:28:00 | hašlerka

postesk rychlé doby..
ST

23.11.2009 20:39:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí