útěk

útěk

Anotace: muj pohled na svet sluchatek

Omotán dráty poslouchám svou hudbu
I když to nechci jsem jedním z davu
Jsem ovocem moderního stylu
Svou línou ruku podal bych jim znovu

Rvát se o pravdu ve světě bláznů beze smyslu
Nevidět, neslyšet, chtít být vším ve vesmíru
Jsem jen kapka v oceánu
Bez lítosti, bez určení každý musí hájit svoji cestu

Ta síla, která nás dopředu žene, staví lidi proti sobě
Ta zloba, šílenství a strach je i v tobě
Jen blázen ten zákon pochopí
Kapka vody radši nevidí, neslyší

Dál uniká se sny hlouběji do nitra duše
Omámená mysl nemá chut bránit se,
nevyplave ráda se utopí
Tělo bez ní se pak stane lehkou obětí…
Autor 4LJFilip, 23.11.2009
Přečteno 279x
Tipy 17
Poslední tipující: Sukuba, Jiná, Štětice, Mareritt, Házté, Holis, Holly-EnD, Churry, dream in emptiness, Lenie, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mé vedení je poněkud starší, ale naprosto stejné...Věčně omotána dráty "o)

20.01.2010 19:30:00 | Churry

přesné..ST ;)

15.01.2010 05:59:00 | dream in emptiness

motivační tip, příště dám i stereo ;)

13.12.2009 01:30:00 | blue

jsa elektrikář opravil bych tvoje dráty

06.12.2009 11:15:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí