Kdy o tebe postaráno není

Kdy o tebe postaráno není

Anotace: ...jako tu noc

Na druhé straně ticho, nedospáno.
Bílo a zmuchlané polštáře.
Bílé ticho, s tichým ne a ještě tišším ano.
jako klid jako před bouří, nebo po válce, jak staré karty starých kartářek...

...jako noc kdy o tebe není postaráno.


Vlci co číhají na konce tvého snění.
Ten dech a mlhovina, cítím jejich teplo.
Ne nespím, číhám s nimi, bojím se rozednění
vím že tě ztratím, že ztratím všechno bez strachu a s hubou vzteklou...

...jako noc kdy o tebe postaráno není.


Dvě cesty, nečitelné.
kterou jít.
Nezkrotitelné.
Dvě stopy nezřetelné
se za mnou ztrácí, a není kdo by mohl a chtěl poradit...


Ráno si vzdychla a já se lekl bez pohnutí.
Ležel jsem jako už tisíckrát před tím.
a bělost peřin s vůní patosu volala do perutí
křídel co nemám, křídel co neunesou všechnu tu tíhu kterou nectím...

...jako tu noc kdy tě létat nedonutím.


Zase mě dojme tvá košilka na podlaze, ta chuť svlékat.
Naposledy a přece zas a znovu.
Jsem tvé vysvobození? Ne, kat.
Ztracený uprostřed zaprášených saténů, nerozumím tvým větám ani slovům...

...jako tu noc, kdy tě nedonutím létat.
Autor Eliott Fargley, 24.11.2009
Přečteno 365x
Tipy 14
Poslední tipující: Jakule, zenge, ilona, harmony, hašlerka, CORONATION, Mbonita, Lady Carmila- Políbená mlhou..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Polibek mlhy: děkuji..

24.11.2009 15:13:00 | Eliott Fargley

dávám ST..jsem ráda, že jsem na ni natrefila...

24.11.2009 14:28:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí