NEJSEM

NEJSEM

Anotace: Lingvistovi?

Sbírka: Lingvistovi

JSEM zamořená láskou
JSEM otrávená jedem svým
JSEM znechucená od teď vším
JSEM zavražděná, mrtvá, zdechlá!

Chcípám v koutě bolestí (TEBOU)
Rvu si vlasy, hryžu zdi (TVOJE)
Chrlím krev, jíž mě opili (TY)
Cáry kůže již mým šatem nikoli (TVÝM)

Vypálit si oči - BEZNADĚJ
Propíchnout uši - ZOUFALSTVÍ
Pojez mé srdce - TO MI PŘEJ
Seber mi duši - BOHATSTVÍ

Práva na MĚ navždy měj!

Rodiče moji ať jsou TVÍ!
Autor Katyně, 24.11.2009
Přečteno 322x
Tipy 11
Poslední tipující: Gamiani, Quigleika, Andělskými perutěmi chráněna, bejbyyyy, enigman, CORONATION
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé. Velmi.

25.11.2009 20:06:00 | Andělskými perutěmi chráněna

odvázaná jazykověda...

24.11.2009 21:20:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí