Cesta životem aneb bez dřeva bys nepřežil

Cesta životem aneb bez dřeva bys nepřežil

Anotace: ...

Dřevěná je kolébka,
ve které ses houpal.
Dřevěná je hračka,
se kterou jsi bouchal.

Dřevěný je stůl,
nad kterým ses učil.
Dřevěná je knížka,
nad kterou ses mučil.

Dřevěný je dům,
který jsi koupil.
Dřevěná je hůl,
se kterou jsi dožil.
Autor Taloued, 24.11.2009
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, 4LJFilip, Pevya
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dneska bych to už viděl bohužel víc na plast

03.03.2010 19:22:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí