Procitnutí ze sna...

Procitnutí ze sna...

Anotace: Jednou musíme všichni procitnout...

Anděl jež na zem sestoupil
smál se
štěstím zářil
bílým rouchem oslnil
světem tančil
i bál se...

Úsměv na líci vykouzlil,
psaním slov na papír,
krásu světu vytvořil,
vytvořil si sladký mír...

Mír se v Gabriela proměnil,
zůstaly jen slzy v očích,
krásu v samotu přeměnil,
jako sůl zůstala v mořích...
Autor sarycek, 24.11.2009
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí