Boles a ticho

Boles a ticho

Anotace: ...

Tvář v ohni hoří
srdce se v bouři
…brání…
není už nic
není už víc
jen bolest a ticho
jen tma a nic
ale srdce se nedokáže
…bránit…
víc
chce pryč
nemůže
poddá se bouři
a pomůže ke svému
…zániku…
Autor boruvka, 25.11.2009
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí