Proč trhat ptákům křídla

Proč trhat ptákům křídla

Anotace: ..

Proč trhat ptákům křídla,
když bez nich letět nemůžou,
proč mučit jejich těla,
když stejně nezapomenou.
*
Tak leť si ptáčku milý,
jestli chceš i ke hvězdám,
snad budeš mít dost síly,
já zas tě ráda přivítám.
*
Proč nutit lidi zůstat,
když zrovna chtějí jít,
proč snažit se je získat,
když chtějí mít svůj klid.
*
Tak běž si človíčku milý,
jestli chceš tak do dáli,
snad nezničí tě jiní,
mají tě rádi ti, co zůstali.
*
Proč dávat světu lásku,
když on ji nepřijímá…
*
Autor majdik 2, 25.11.2009
Přečteno 232x
Tipy 1
Poslední tipující: Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky to někdy cítim podobně.....:-)st

25.11.2009 08:47:00 | Boudicca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí