Miluji Tě

Miluji Tě

Anotace: tuto sem složila asi před pul rokem, kdy byla ještě pravdivá...

Miluji Tě

Miluji Tě a chci se za Tebe bít
na kraj světa s Tebou jít.
Vše co mám Ti chci dát
vím, že s Tebou se nemusím bát.
*
Miluji tě oddaně
srdce své Ti chci dát do dlaně.
Chci Tě mít jen pro sebe
jak smutné jsou chvilky bez Tebe.
*
Svá tajemství Ti chci svěřit
jen Tobě mohu věřit.
Vlasy Tvé na slunci jako zlato září
nic se nepodobá Tvé andělské tváři.
*
Bez Tebe nikdy nebudu nic
chci Ti dát své lásky ještě víc.
Miluji Tě, dávám Ti vše co mám
a vím, že tvým rtům nikdy neodolám!!!
*
Autor majdik 2, 25.11.2009
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí