Modlitba stvoriteľa

Modlitba stvoriteľa

Talent a ciel,
vedie pokrok krokmi diela,
k úspechu diel,
zo všetkých uhlov sveta...

Každe slovo,každá veta,
je stopou toho,kto z nás lieta.

Lieta vo výškach i hĺbkach umenia,
vo farbách blízkeho i vzdialeného spojenia...

Spojenia čo v rukách nesie čas.
Na miesta kde úsvit vekov víta hlas.

Hlas volajúci ku hviezdam,
piesňou či básňou snov,
k myšlienkam,
aj neskutočných slov...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 25.11.2009
Přečteno 263x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, Andělskými perutěmi chráněna, Bíša, hašlerka, labuť, carodejka, Agniezka, Kristine Clary-Aldringen, Květka Š., WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se povedla.

25.11.2009 22:50:00 | Psavec

Jemné a moc hezké.

25.11.2009 14:48:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí