Vzpominka

Vzpominka

Anotace: Napsala jsem to aby jsem to ze sebe dostala a nejak se s tim poprala..tak se nezlobte pokud se nebude libit

Zavřu oči a vzpomínám
na tvoje teplé rty co ve mně
rozezněli zvony na poplach..

Na tvé doteky na mé ruce
co nalezly akordy v těle…

Na hudbu co jsi rozezněl
tím vším když jsi se ke mně tisk…
Na to jak jsem se lekla toho
co si jsi mi tím do srdce vtisk..

Sama teď se musím s tím prát
protože nemohu si už nic víc
k tomu nic přát dál…

Ty za kamarádku mě máš i
když víš co mé srdce ve vězení ukrývá..

Já vděčná jsem i za tu krátkou chvíli kdy
jsi mě držel v noci pevně po našem líbání

Nevím co s tím dělat mám
protože na to pořád vzpomínám..

Vím že dál se nesmí nic stát
proto to musím ze srdce po kouskách rvát..

Vím že nemůžeš být milencem proto
zůstaň přítelem,Já teď nechci
už nic víc,proto
zhasínám uvnitř sebe tu svíc..
Autor Lizi, 25.11.2009
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí