Sním

Sním

Anotace: Je to moje první dílo. Budu rád za zhodnocení.

Sním o životě plném štěstí,
sním o něm tak silně a snít přestat nechci.
Občas slýchávám že život stojí za to žít,
zatím ale hledám důvod proč se vůbec probudit.
Když večer chodím spát nechám své sny s myslí si pohrávat.
A když se ráno probudím jsem to zase já,ten co neví jak za štěstím.
Závidím těm lidem co našli svůj cíl.
Já jsem zatím ten,co svůj život zahodil.
Pokuď se mi ve snu splní to po čem tak sním,
potom doufám ve spánek z nějž se neprobudím...
Autor Squirrel89, 25.11.2009
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Sweet KiWi, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj mě se to líbí...ale ještě bych to seřadila do odstavců-lépe by se to četlo :-))

27.11.2009 09:10:00 | Sweet KiWi

...vítej na Literu :-)
...tip na uvítanou,piš a poznávej živit. Čti

25.11.2009 17:20:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí