Risknul jsem..

Risknul jsem..

Anotace: .. to

Risknul jsem to a předběhl jsem
světlo ze Slunce v paprscích
jež nestačí mi svým poklusem
v sprintu když kolem jsem se mih

čím dál, tím starší světla kvanta
potkávám, rychlost stoupá dál
svých krajních mezí zkoumat data
nehodlám, to jsem předem vzdal

přibrzdím až ve vzdálenosti
několik set světelných let
dokud světlo ve své lenosti
dorazí ke mně, zhlédnu zpět

jako ve filmu všechno dění
od středověku až po dnes
pokud zábavy jiné není..
řeknu Vám, mnohdy je to děs
Autor Petbab, 25.11.2009
Přečteno 389x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, hašlerka, Psavec, Mbonita, labuť, ewon, isisleo, DNA, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vytvořit v několika větách takhle krásnou básničku a udělat z Einsteina pitomce, to se jen tak někomu nepovede :-)...ST :-)

26.11.2009 19:04:00 | DNA

kdo nic neriskuje, nezíská

25.11.2009 18:34:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí