Vše nej!

Vše nej!

Anotace: :P přání k narozeninám

Nemusíš se bát,
Už nejsi tu na zemi sám.
Nikde nenechám Tě stát
A vše co mám, ti dám.

Dnes přeji Ti slunný den,
Který nebude.
Je listopad.
Tak stejně bude foukat jen.

Také přeju peněz fůru.
A i když kazí charakter,
S nimi nezažiješ chmuru.

A ještě přeju maturitu,
Ta k životu je důležitá.
Nedělej ji v podnapilu!

Štěstí a lásku přát ti nemusím.
Ne, nepropadla jsem žádným iluzím.

Že šťastný jsi,
Ti vidím ve tváři.
Tvé oči když vidíš mě, vždycky se rozzáří.

Lásku od mého srdce máš.
Co víc by sis mohl přát.
Jsi moje druhá půlka
A v noci Ti budu dělat stráž.
Autor Janca.LP, 25.11.2009
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí