Máma

Máma

Anotace: Blíží se Vánoce...

Máma je žena mnoha tváří.
Dokáže mnohé překonat.
Ať malí jsme, či dospíváme,
vždy se nám snaží pomáhat.

Trápí ji naše neúspěchy
a smutek s námi prožívá.
Je jedno zda jsme batolata,
nebo nám roků přibývá.

Má dar, co mají jenom mámy.
Všechno nám pozná na očích.
Utajit trable není šance,
hned vidím, jak jí mizí smích.

Když na svět jsme se podívali,
byla to máma, kdo tam byl.
Potom už byla vždycky s námi,
hlídat nám štěstí měla cíl.

Mnohokrát jsme ji potrápili.
Nebyli jsme vždy poctiví.
Však stále je to náruč mámy,
kam rádi jsme se schoulili.

Doufám jen, že mi odpustíte,
že tuhle báseň věnuji.
Ta s láskou patří moji mámě.
Maminko moje DĚKUJI!
Autor Bosora, 25.11.2009
Přečteno 239x
Tipy 5
Poslední tipující: Špáďa, enigman, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé a upřímné...

26.11.2009 13:33:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí