Černobílá

Černobílá

na stupátkách klapek černobílých
plná lávy
vatou oblečená

tunel Blanka míří
v těžké vůni kávy
středobodem těla

kope svoji trasu
zcela bez ostychu

kolik lapne času
během dvou tří vzlyků?

v ocelových příčkách
co mé duši vadí
hbitě kličkuju

závratí se hýčkám
laskám kůži hadí
hořce miluju
Autor Papírová vlaštovka, 25.11.2009
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: Zasněný básník, Viva La Roma, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí