Až uběhne nekonečno

Až uběhne nekonečno

A je mi tak nějak hezky,
když se na mě díváš,
a v očích se ti leskne můj obraz.
A fajn,
když počítám své štěstí,
je ho pořád docela dost,
na dekadentní poezii.
Vždyť všechny naše stesky,
stejně nahážu do pytle se zipem,
zapnu je do napořád
a budu čekat,
až uběhne nekonečno.
A je mi tak nějak hezky,
bez namačkánýho času
s kouskem nostalgie
a pár jizev na zápěstí,
vždyť ty už jsme taky přežili.
Autor ta co bývala Andělem, 25.11.2009
Přečteno 352x
Tipy 14
Poslední tipující: fuu, Sýkorka07, Gamiani, Hmota, malá čarodejnice wiggová netopýrková, labuť, Bíša, Markéta G.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

29.03.2010 16:36:00 | fuu

Jizvy na zápěstí a jizvy na duši... ST.

09.01.2010 10:40:00 | Sýkorka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí