Pod rozkvetlým střevíčníkem

Pod rozkvetlým střevíčníkem

Anotace: Budu na ten večer vzpomínat až než se stanu pamětníkem = než všechno zapomenu...

Pod rozkvetlým střevíčníkem,
tím nepatrným dárečkem,
leží krása ztělesněná,
dokonalost bez hranic,
dívá se mi do očí,
ten pocit popsat nedovedu,
tak nabídnu jí mnohem víc.

V tu chvíli se všechno změní,
už neleží tam zhola nic,
i střevíčník se ztratil v dáli,
tak zkouším usnout sám, bez krásy,
nemožné, vždyť šílím žalem,
tak sepíšu aspoň pár skic,
ať rub mé duše přejde v líc,
ať konečně už usnu!
Autor Caligyula, 25.11.2009
Přečteno 262x
Tipy 6
Poslední tipující: hašlerka, Zefi, Mbonita, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaujalo mě nejdřív slovo střevíčník..a pak i ten zbytek:-)

25.11.2009 23:24:00 | Zefi

tvůj text mě zaujal
ST

25.11.2009 21:44:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí