P(r)o(ti)klad

P(r)o(ti)klad

Tvůj dotek křídel andělských
tvůj ďábelský smích
pohled očí neřestných
a svatý hřích

Tvá slastná vůně
tvojí kůže pach
oči barvy tůně
však z hloubek strach

Chuť tvého jazyka
a pachuť vášně
štěstím se zalykat
a nemyslet to vážně

Jsi snad každý protiklad
otazník mojí hlavy
pekelnou bránu nebeským klíčem odmykat
snad srdcem jsi můj pravý
Autor Lioness, 25.11.2009
Přečteno 319x
Tipy 19
Poslední tipující: Gamiani, Bíša, Psavec, Květka Š., Sweet KiWi, hašlerka, Solitude, enigman, Mbonita, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*st - pěkné

25.11.2009 23:15:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí